short story for sem 1 life .

bismillah ..

hari ne nak story morry skit pasal the past semester..

course yg saya dapat a little bit susah jga sebab memerlukan imaginasi yg tinggi,

tapi alhamdulillah suda ada basic dari matrik , so far sem1 ne x jga d kata mudah , dan x jga d katakan susah ..

bab pointer pulak , ALHAMDULILLAH lulus untuk menyambung pelajaran ke sem II walaupon org kata , its bad for sem 1 result like that. Tapi percayalah , perancangan Allah is the best than world ..

why I get the result like that ?

first , maybe saya ada tersalah dalam berhubungang dengan Allah , maybe mengeluh lebih kot ..

second , enjoy lebih study ciput ,.. hah tu la pasal dapat result mcm tuh ,, hha

third , maybe sebab tme study week sempat lagi p melancong ke selangor , kata nak study kat sana , last2x balik asrama jga bru buka buku ,. ini la samsalina , janji d hati tapi hasutan juga di ikuti ,.

fourth , the strategy study last2x minit . pegi join study sama org yg bijak , yg boleh tnjuk ajar ,.. kalau boleh study dengan org yg kuat fight dlam pemberian idea ,.. sebab tme tuh la kita ingat segala2x nya keganasan percakapan dan perbahasan seseorang itu ,. kalau boleh pilih yg sejenis la , tapi hari tu dah ada org ajak study so terima je la , study sama org lain course pon best sebab lecturer berlainan offcoz cara pembelajaran pon berbeza , so dari ctu dapat belajar cara pensyarah tuh mengajar plak..

then kesihatan la kena jaga ..

sem 1 ne org kata perkenalan untuk course , klau itu pon x kenal maka susah la nak survive plak untuk sem akan datng ..

bukan setakat course d kenali , rakan2x serta lacturer juga .

sem1 alhamdulillah kurang cabaran , berbanding sem II ne plak ,,.

ada masa saya share pulak pasal sem II

insyaAllah ..

wasalam

1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s